Asiakastapaus- Ruotsalaiset sahanterät ympäristösertifioiduissa etelä-amerikkalaisissa sahoissa

Toimialalla, jossa raaka-aineiden hintojen, kuten paperin ja puun, ennustetaan kallistuvan, tuotannon tarkkuus ja kestävyys ovat erityisen tärkeitä, ja jokainen millimetri on tärkeä.

Chileläinen Juan Moreno, Polybandasin tuotepäällikkö varmistaa, että LSAB:n laadukkaat tuotteet ovat käytössä CMPC:n tiloissa kaikkialla Etelä-Amerikassa. Juanin oma kokemusLSAB/MICOR- tuotteista ulottuu lähes kolmen vuosikymmenen ajalle. ”Sekä tuotteiden laatu että korkea palvelun taso saavat meidät valitsemaanLSAB/MICORin”, Juan sanoo. ”Sinun on voitava luottaa molempiin varmistaakaakseen, että saa parhaan lopputuotteen”. Kun silloinen toimittaja sulki suurimman osan sahoistaa Etelä-Amerikassa ja Juan aloitti työskentelyn Polybandasissa, häneltä kysyttiin, haluaisiko hän myydä Micorin sahanterät CMPC:lle.