LSAB

Cutting Excellence

LSAB on muodostunut Långshyttan Groupin, Woodtechniquen, Westlingsin ja Vistträsk Slipservicen yhdistymisestä, kukin oli johtavassa asemassa omalla alallaan. LSAB Suomi on perustettu 1935 ja kuului osana Långshyttan Groupia. Yhdessä loimme suuren kansainvälisen yhtiön täydellisine palveluineen ja huipputuotteineen. Me tiedämme että asiakkaamme tarvitsevat paljon muutakin kuin vain huippu tuotteet saavuttaakseen tavoitteensa. Sen vuoksi tarjoamme kattavan palvelun johon kuuluu optimoitu huolto maksimoidakseen tuottavuuden.

Visio ja arvot

LSAB:n tapa toimia:


Visiomme

”Asiakkaat valitsevat meidät, koska luomme kestävää arvoa”
Asiakkaat valitsevat meidät, koska olemme eniten lisäarvoa tuova toimittaja. Arvoa luomme tuotteillamme ja myös palveluilla  ja innovatiivisella ajattelulla.


Missiomme

”Me luomme kestävät olosuhteet”

Missiomme on luoda olosuhteet pitkän ajan kannattavuudelle ja kasvulle, uskaltamalla olla innovatiivinen ja pitämällä focus koko kuvassa – kuin lyhyt jänteisissä tuotoissa.


Arvomme

Innovatiivisyys
Me etsimme uusia tapoja ja me uskallamme ajatella ja toimia toisin. Me emme tee asioista mutkikkaampia kuin niiden tarvitsee olla. Me valitsemme luonnolliset ja tehokkaat tavat.

Rohkeus
Me olemme rehellisiä itsellemme, asiakkaillemme ja toimittajillemme. Me olemme suoria, johdomukaisia ja selviä ja teemme aloitteita sekä priorisoimme toiminnot ja tulokset. Kun teemme virheen, korjaamme sen välittömästi.

Yksinkertaisuus
Me emme tee asioita monimutkaisemmin kuin niiden tarvitsee olla. Pitäisi olla helppoa ja hauskaa työskennellä kanssamme, sillä toimitamme aina sen mitä on luvattu.

Top