Terähuolto, teroitus ja uudelleen paloitus

Terähuolto voi sisältää normaalin teroituksen ja uudelleen paloituksen lisäksi myös tasapainotuksen, pesun, jännityksen ja korjaukset työkalurungoille. Monet työkaluista pitää teroittaa ja uudelleen kunnostaa, jotta sinä saat täyden hyödyn työkalustasi. LSAB tarjoaa täydellisen huollon työkaluille varmistaakseen laadun ja tuotantosi sujuvuuden. Terähuolto sopii mm.: pyöröterille, vannesahanterille, höyläystyökaluille, timanttityökaluille, hakettaville terille sekä istukallisille CNC-työkaluille.

LSAB on työkalujen toimittaja, joka tarjoaa puu- ja metalliteollisuudelle työkaluratkaisuja ja niihin liittyvää terähuoltoa markkinoiden kattavimman noutoautopalvelun avulla. Noudamme ja toimitamme ovelta ovelle. Noutoautomme kulkevat pohjoisen Kemistä etelän Hankoon. Me pidämme huolta työkaluistasi, jotta sinä voit keskittyä tuotantoosi.

Terähuolto asiakkaan tarpeet huomioiden

Yrityksemme ottaa huomioon asiakkaan tarpeet niin terien korjauksissa kuin teroituksessakin. Teroituksen ja korjauksen lisäksi tarjoamme käyttöösi myös pinnoituspalvelun sekä terien noutoon ja kuljetukseen liittyvät palvelut. Toimintamallimme ansiosta asiakkaidemme ei tarvitse lähteä kuljettamaan rikkoutuneita teriä huoltoon, vaan tulemme noutamaan terät ja tuomme tarvittaessa uudet terät rikkoutuneiden tilalle. Ota yhteyttä, mikäli etsit ammattitaitoista terähuoltoa!


Olethan yhteydessä!


Top