LSAB Suomi on Metsä Fibren pitkäaikainen kumppani, ja sopimus Rauman sahan kanssa on jatkoa tälle kumppanuudelle.  LSAB Suomi toimittaa Raumalle rakennettavalle sahalle tarvittavat sahanterät ja huolehtii tärkeästä hiontapalvelusta. Yhtiö on sitoutunut yhteisiin turvallisuustavoitteisiin ja olemme pystyneet kehittämään liiketoimintaamme yhdessä. Yhteistyö LSAB Suomen kanssa on jatkunut pitkään ja he toimittavat sahanteriä kaikille sahoillemme, kertoo Metsä Fibren […]

Teksti & kuvat Gabriel Nilsson, Dalarnas Tidning. Tiistai 23.11.2021.

Långshytteföretaget aikoo jatkaa kasvuaan

LÅNGSHYTTAN Materiaalipulan ja rehottavien hintojen yhdistelmä on tällä hetkellä monien yritysten ongelma. LSAB ei ole poikkeus, mutta maailmantilanteesta huolimatta yrityksellä on suuret suunnitelmat jatkaa kasvuaan. Svinöhedissä, entisessä navetassa, Långshyttans Slipservice, LSAB, valmistaa ja korjaa puuntyöstötyökaluja. Sitä on tehty jo yli 40 vuotta. Asiakkaita ovat pääasiassa sahat ja höyläyslaitokset. Kymmenen vuotta Långshyttanföretagetin on omistanut Gustaf Douglasin sijoitusyhtiö Latour.

 

Read more

Loggmaster – LSAB:n kehittämä – on ainutlaatuinen verkkopohjainen ohjelmisto puunjalostusteollisuudelle, joka seuraa työkaluja ja tuotantoa.

Yksinkertaisella käyttöliittymällä, joka toimii yhtä hyvin tietokoneella kuin matkapuhelimella tai tabletilla, järjestelmä valvoo mm. tökaluja ja tuotannon tehokkuutta. Loggmaster tarjoaa käyttäjälle myös tilastoja ja analyyseja tuotantovirrasta.

 

Read more