LSAB on paikalla maailman suurimmilla sahateollisuuden ja puuntyöstöalan messuilla

Vieraile LSAB:n osastolla 25- D01

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että Ligna-messut järjestetään 15-19 toukokuuta 2023 Hannoverissa, Saksassa. Tämä tapahtuma on yksi maailman suurimmista sahateollisuuden ja puuntyöstöalan messuista, joka kokoaa näytteilleasettajia ja vierailijoita ympäri maailmaa. Ligna-messuilla 2023 sinulla on mahdollisuus nähdä uusimmat innovaatiot sahateollisuudessa ja puuntyöstössä. LIGNA-messut 2023 on tapahtuma, jota et halua jättää väliin, jos olet kiinnostunut sahateollisuudesta ja puuntyöstöstä. Löydät LSAB:n osastolta 25- D01. Rekisteröityminen on nyt avoinna ja toivomme, että ilmoittaudut ja osallistut tähän jännittävään tapahtumaan Hannoverissa.

Aloita lataamalla ilmainen lippusi täältä!