Kovametallijyrsimet 

Meiltä saat Widian luotettavat ja laadukkaat kovametallijyrsimet vaativaan metallin työstöön. Tämän päivän metalliteollisuudessa työkalujen tulee olla paitsi kestäviä ja toimintavarmoja, myös tarkkoja ja helppokäyttöisiä. Tässä suhteessa Widianin kovametallijyrsimet erottuvat edukseen. Ne ovat suunniteltu erityisesti teollisuuden vaativiin tarpeisiin, tarjoten optimaalisen suorituskyvyn ja kestävyyden. 

Widia

Ota yhteyttä ja kysy lisää kovametallijyrsimistä!

Widian täyskovametallijyrsimet 

WIDIA™ on ottanut seuraavan askeleen täyskovametallijyrsinten kehityksessä esittelemällä Victory™ WP15PE™ ja WS15PE™ laadut. Victory-tuotteissa yhdistyvät viimeisintä tekniikkaa olevat pinnoitteet ja markkinoiden johtava WIDIA terägeometria, mahdollistaen merkittävästi parantuneen terän eliniän ja tehokkaamman lastuvirran. Victory-laadut löytyvät kaikista high-performance tuotteista, joihin kuuluvat VariMill™-tuoteperhe, high-performance rouhinta ja viimeistelyjyrsimet. 

Pyydä tarjousta kovametallijyrsimestä! 

Kovametallijyrsimet teollisuuden vaativiin tarpeisiin 

Kovametallin erinomainen kulutuskestävyys takaa työkalun pitkäikäisyyden, mikä on erityisen tärkeää intensiivisessä ja vaativassa käytössä. Kovametallijyrsimet soveltuvat metalliteollisuuden eri koneistus tarpeisiin läpi materiaalikirjon.  

Kovametallijyrsimien valikoima on laaja, ja niissä on erilaisia vaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin. 

Jyrsintappi 

Jyrsintatappi on pyöreävartinen jyrsin, jolla on yksi tai useampi leikkuusärmä. Sitä käytetään yleensä urien, reikien ja tasojen jyrsintään. Jyrsintapit voivat olla suoria tai spiraalimaisia, ja niiden leikkuureunat voivat olla sileitä tai hammastettuja. Jyrsintapit sopivat monenlaisten materiaalien kuten esimerkiksi teräksen, ruostumattoman teräksen ja titaanin jyrsintään. 

Varsijyrsin 

Varsijyrsin on pitkävartinen kovametallijyrsin ja siinä on useita leikkuureunoja. Varsijyrsin on jyrsintätyökalu, jota hyödynnetään muun muassa profiilien, erilaisten muotojen ja pintakuvioinnin jyrsimiseen. Varsijyrsinten muoto voi olla sylinterimäinen, kartiomainen tai pallomainen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Miksi kovametallijyrsimet meiltä? 

  • Tarjoamme laadukkaat työvälineet Widian laajasta valikoimasta. 
  • Tarjoamme asiakkaillemme näkökulmia tuotannon kehittämiseen ja tehostamiseen. 
  • Panostamme asiakaspalveluun ja pitkäikäisiin kumppanuuksiin. 

Tilaa kovametallijyrsimet alan asiantuntijalta 

Kun tarvitset laadukasta kovametallijyrsintä, ota yhteyttä alan kokeneeseen asiantuntijaan LSAB Suomeen. Meiltä saat myös laadukkaat jyrsintapit ja varsijyrsimet. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta kovametallijyrsimestä!