Kertakäyttöterät vaativaan teräksen sahaukseen 

LSAB Suomelta saat laadukkaat kertakäyttöterät koko Suomen alueella. 

Kertakäyttöterät ovat HM-pyöröterien pohjalta kehitetty terätyyppi. Teriä käytetään teräksestä valmistettujen tankojen, putkien ja profiilien sahaukseen. Hammasmateriaali- ja pinnoitevaihtoehtojen myötä kertakäyttöterät ovat tuottavuudeltaan markkinoiden tehokkaimmat. LSAB toimittaa teriä halkaisijoissa 250–650 mm. Terät on yksilöllisesti kehitetty haasteellisten materiaalien sahaukseen ja sovelluksiin, joissa vaaditaan korkeaa tuottavuutta. Kertakäyttöterät ovat nimensä mukaisesti kertakäyttöisiä, eli niitä ei voi huoltaa. 

Edustamme Kinkelder ja Kanefusa teriä. 

Lentävät sahat

Putken sahaus

Umpitangon sahaus

Ota yhteyttä ja kysy lisää kertakäyttöteristä!

Kinkelder 

Kinkelder kertakäyttöterät ovat pinnoitettuja pyöröteriä, joita käytetään teräksestä valmistettujen tankojen, putkien ja profiilien sahaukseen. Terät ovat erittäin tuottavia ja tehokkaita, niissä on saatavilla erilaisia hammasmateriaali- ja pinnoitevaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin materiaaleihin ja sovelluksiin.  

Kertakäyttöterien etuihin kuuluvat muun muassa: 

  • korkean leikkuunopeuden käyttö, tehokkaampi tuottavuus 
  • tarkka ja siisti leikkuujälki, mikä vähentää jälkikäsittelyn tarvetta. 
  • pitkä käyttöikä ja luotettava suorituskyky, mikä vähentää terien vaihtamisen tarvetta ja seisonta-aikaa. 

Kinkelder on yksi maailman johtavista kertakäyttöterien valmistajista, jolla on yli 70 vuoden kokemus sahausteknologiasta. Kinkelder tarjoaa laajan valikoiman kertakäyttöteriä eri halkaisijoissa ja hammastuksissa, jotka on suunniteltu erityisesti lentäviin sahoihin, putkien ja umpimateriaalien sahaukseen. Kinkelderin terät ovat saatavilla LSAB Suomi Oy:n kautta, joka on Kinkelderin virallinen maahantuoja Suomessa 

Pyydä tarjous Kinkelderin kertakäyttöteristä 

Kanefusa 

Kanefusan kertakäyttöterät ovat niin ikään pinnoitettuja pyöröteriä, joita käytetään erilaisten metallien, kuten teräksen, ruostumattoman teräksen sahaamiseen. Kanefusan terät ovat korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden erilaisia tarpeita ja vaatimuksia.  

Kanefusa kertakäyttöterien etuihin kuuluvat muun muassa: 

  • erinomainen leikkuulaatu ja tarkkuus, mikä vähentää jälkikäsittelyn tarvetta ja parantaa tuotteen ulkonäköä. 
  • pitkä käyttöikä ja vähäinen kulumisaste, mikä vähentää terien vaihtamisen tarvetta ja alentaa kustannuksia. 
  • soveltuvuus erilaisiin sovelluksiin, kuten putkille, profiileille ja umpimateriaaleille. 

Kanefusa on yksi maailman johtavista pyöröterien valmistajista, jolla on yli 100 vuoden kokemus alalta. Kanefusa tarjoaa laajan valikoiman kertakäyttöteriä eri halkaisijoissa ja hammastuksissa, jotka on optimoitu erilaisille materiaaleille ja sovelluksille. Kanefusan terät ovat saatavilla LSAB Suomi Oy:n kautta, joka on Kanefusan virallinen maahantuoja Suomessa. 

Tilaa kertakäyttöterät alan asiantuntijalta

Me LSAB Suomessa panostamme kokonaisvaltaiseen laadukkaaseen palveluun, jonka keskiössä ovat asiakkaamme. Tarjoamme laadukkaiden tuotteiden lisäksi huoltopalveluja sekä näkemystä asiakkaamme tuotannon kehittämiseen. 

Ota yhteyttä ja tilaa kertakäyttöterät