HSS-terä tehokkaaseen tuotantoon 

HSS-terä on pikateräksestä valmistettu pyöröterä, jota käytetään pääasiallisesti putkien, profiilien ja tankojen sahaukseen. LSAB Suomi myy ja huoltaa Kinkelderin HSS-teriä (High Speed Steel), jotka ovat maailman johtavia katkaisupyöröteriä. Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella.

HSS-terä soveltuu hyvin alumiinin, kuparin ja ei-rautamateriaalien sahaamiseen. Tarjoamme kattavan valikoiman HSS-pyöröteriä kokoluokassa 63 mm – 650 mm. Vaativiin sovelluksiin valmistetaan teriä erikoispinnoitteilla, hammasgeometrioilla ja asiakaskohtaisesti räätälöidyillä hammastuksilla. 

Valikoimastamme löydät maailman johtavan katkaisupyöröterien valmistajan, Kinkelderin HSS-terät, jotka ovat erittäin kestäviä ja lisäksi huollettavia. Nämä seikat mahdollistavat sekä tehokkaan, että taloudellisen tuotannon. Yleisimmät koot toimitetaan suoraan omasta varastostamme. 

Kysy lisää HSS-teristä >

HSS-terät Kinkelderiltä 

Kinkelder HSS-terällä on useita etuja riippuen sen pinnoitteesta ja sovelluksesta.  

Esimerkkejä: 

  • HSS Fusion 2.0 -terällä on erityinen, kulutusta kestävä, monikerroksinen PVD-pinnoite, jolla on alhainen kitkakerroin, erittäin korkea kovuus ja erittäin korkea lämmönkestävyys. Tämä mahdollistaa erittäin nopean leikkaamisen keski- ja korkealujuisista hiiliteräksistä vaativissa sovelluksissa. Se sopii myös lentäviin sahoihin. 
  • HSS Fernox -terällä on kehittynyt PVD-pinnoite, joka saavuttaa erittäin alhaisen kitkakertoimen ja suojaa terää kulumiselta. Se on kustannustehokas yleisterä rakenneterästen ja seostamattomien työkaluterästen ohutseinämäisten putkien sahaamiseen. Se mahdollistaa höyrykarkaistua terää korkeamman leikkausnopeuden ja sopii myös ruostumattomien teräsputkien ja -profiilien sahaamiseen. 
  • HSS Alpha -terällä on oksidipinta, joka pidentää terän käyttöikää verrattuna pinnoittamattomaan terään. Edullinen terä pääasiassa teräksen sahaamiseen manuaalisilla ja puoliautomaattisilla sahoilla. 
  • HSS Solar -terällä on TiN-pinnoite, joka mahdollistaa korkeampien vetolujuuksien omaavien materiaalien leikkaamisen. Sitä käytetään myös manuaalisilla ja puoliautomaattisilla sahoilla. 

Ota yhteyttä ja tilaa HSS-terät nyt >

Standard-terät, tutustu >

Advanced-terät, tutustu >

HSS-terien huollot luotettavasti meiltä 

HSS-terä voidaan myös huoltaa. HSS-terän huolto on tärkeää, jos haluat pitää terän terävänä ja tehokkaana. Hss-terän huoltoon kuuluu yleensä terän tarkistus, puhdistus, teroitus ja tarvittaessa uudelleen hammastus. HSS-terän huolto kannattaa tehdä ammattilaisella, jolla on sopivat laitteet ja osaaminen terien käsittelyyn. 

HSS-terän teroituksessa on noudatettava suurta tarkkuutta, jotta huolletulla terällä päästään samoihin katkaisumääriin kuin uudella terällä. 

Kysy lisää HSS-terähuoltopalvelustamme > 

Tilaa laadukas HSS-terä asiantuntijalta 

Kindelerin HSS-terät koko Suomen alueelle myy ja huoltaa LSAB Suomi. Ota yhteyttä niin kartoitetaan tarpeiden mukainen terä ja huoltopalvelu sille. 

Hanki tarpeitasi vastaava HSS-terä >