Vaihtopalajyrsimet

Saat LSAB Suomesta monipuolisen valikoiman erilaisia vaihtopalajyrsimiä kaikkeen metallin työstöön, rouhinnasta viimeistelyyn. Saatavilla paljon erilaisia teräpaloja työstettävän materiaalin ja tarvittavan sovelluksen mukaan. Meiltä löydät hyvän kattauksen erilaisia geometrioita ja laatuja. Palvelemme vaihtopalajyrsimien osalta koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä vaihtopalajyrsimistä

Widia

Pitkäikäinen työkalu jyrsintään 

Vaihtopalajyrsimet ovat lastuavia työkaluja, joissa on kiinteä runko ja vaihdettavat kovametalliset teräpalat. Vaihtopalajyrsimet ovat pitkäikäisiä ja moneen työhön taipuvia työkaluja – jyrsimen runko pysyy samana, teräpaloja vaihdetaan työstettävän materiaalin sekä kulutuksen mukaan. Vaihtopalajyrsimiä on lukuisia malleja eri halkaisijoilla käyttötarkoituksen mukaan. Samalla jyrsimellä voidaan työstää muun muassa terästä, kuparia ja alumiinia. Nykyiset vaihtopalajyrsimet ovat pitkäjänteisen tuotekehityksen sekä uusimman terägeometrian ja pinnoitteiden yhdistelmä. 

Widia-vaihtopalajyrsimien etuja: 

Tehokkuus: Widian vaihtopalajyrsimet mahdollistaa suuren lastuamisnopeuden ja syötön, mikä lyhentää työaikaa ja säästää energiaa.  

Monipuolisuus: Widian vaihtopalajyrsin soveltuu monenlaisten metallien jyrsimiseen, kuten teräs, ruostumaton teräs, alumiini ja kupari. Widia-vaihtopalajyrsin on myös helppo mukauttaa eri työtehtäviin vaihtamalla vaihtopaloja ilman teroittamista. Widia-vaihtopalajyrsin voi tehdä sekä tasojyrsintää että muotojyrsintää ja otsajyrsintää. 

Kestävyys: Vaihtopalajyrsimen vaihtopaloissa on kovametalliset leikkuureunat, jotka ovat erittäin kovia ja kulutusta kestäviä. Widia-vaihtopalajyrsimen vaihtopalojen käyttöikä on pitkä ja niiden leikkauslaatu on korkea. Widia-vaihtopalajyrsimen runko on valmistettu laadukkaasta teräksestä, joka on vahva ja kestävä. 

Tilaa laadukas vaihtopalajyrsin 

Kun tarvitsen luotettavan ja kestävän vaihtojyrsimen, valintasi on perinteikäs ja laadukas Widia. Palvelemme kaikki metallin työstämiseen keskittyneitä yrityksiä koko Suomen alueella. 

Pyydä tarjous vaihtopalajyrsimestä