Vannesahanterä metallille tarpeesi mukaan

Kun etsinnässäsi on laadukkaat vannesahanterät metallille, meiltä LSAB:lta löydät kattavan valikoiman erilaisia sahanteriä. Valikoimassamme on vannesahanterät kaikille materiaaleille ja profiileista umpimateriaalien sahaukseen. Vannesahanterät mahdollistavat myös nippusahaamisen eli useiden kappaleiden samanaikaisen sahauksen. Myös kappaleita, joiden halkaisija on hyvin suuri. Näin työ tehostuu ja saavutetaan erittäin hyvä kustannustehokkuus. 

Panostamme hyvään palveluun, sillä meillä on halu kehittää asiakkaan tuotantoa.  

Kysy lisää vannesahanteristä!

Vannesahanterä

Vannesahanterän tyyppi, malli ja hammastus valitaan sahattavan materiaalin ja kappaleen koon mukaan. Vannesahanterät soveltuvat käytettäväksi sekä teräs- että ei-rautametallien sahauksessa. Metallille sopivat vannesahanterät mitoitetaan sahavalmistajan konetyypin mukaan, leikataan rullalta sopivan pituiseksi ja hitsataan yhteen vanteeksi. Terät ovat kertakäyttöisiä. 

Terän paksuus, leveys ja hammastus

Vannesahanterän leveydet ja paksuudet ovat standardisoituja. Leveydet vaihtelevat portaittain 6,4-100 mm välillä. Terän paksuuteen, joka vaihtelee 0,5-1,6 mm välillä, vaikuttaa vannesahanterän leveys. Hammasjako kertoo, montako hammasta terässä on tuumaa kohti. Hammastus on joko vakio tai vaihtuvahampainen. Meiltä saat laadukkaat vannesahanterät metallille, sillä edustamme tunnettuja Honsberg vannesahanteriä. 

Ole siis yhteydessä meihin, kun etsinnässä ovat laadukkaat vannesahanterät metallille! 

Meiltä saat:

Pyydä tarjousta vannesahanterästä!

Milloin terä on vaihtokunnossa?

  • Leikkuujäljessä on ongelmia 
  • Sahauksen suoruus kärsii 
  • Voimat kasvavat
  • Sahaaminen hidastuu ja kone ei enää syötä yhtä paljon kuin normaalisti 

Vannesahanterät ja lisäpalveluna prosessin läpikäynti ja tehostus

Me autamme sinua valitsemaan oikean vannesahanterät metallille. Tarvitsemme tiedon sahattavasta materiaalista, sen paksuudesta ja muodosta (umpinainen vai avonainen) sekä siitä, sahataanko materiaalia yksittäin vai nipussa. Tarvittaessa pääsemme myös paikan päälle katsomaan, mikä vannesahanterä sopii parhaiten tarkoitukseen. 

Sopimusasiakkaillemme tarjoamme lisäpalveluna metallin sahaamiseen liittyvää prosessin läpikäyntiä ja tehostusta. Meille on tärkeää, että asiakas saa oikeat tuotteet ja pystyy hyödyntämään niitä parhaalla mahdollisella tavalla osana prosessiaan. Teemme sopimusasiakkaidemme luona kontrollikäyntejä varmistaaksemme, että vannesahanterät ja prosessit toimivat tehokkaasti ja toivotulla tavalla. Meillä käytössä tarvittavat mittalaiteet, joilla varmistetaan oikeat sahausparametrit. 

Ota yhteyttä ja tilaa vannesahanterät!