Nyt sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesti!

Merkittävä virstanpylväs saavutettiin LSAB:ssä, olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että kaikki suomalaiset yksikkömme on menestyksekkäästi sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesti maaliskuussa 2024. Tämä askel merkitsee tärkeää kehitystä liiketoiminnallemme, ei ainoastaan Suomessa vaan koko Pohjoismaissa.

Tiimimme ovat työskennelleet väsymättä varmistaakseen, että prosessimme ja järjestelmämme eivät ainoastaan täytä vaan ylittävät kansainväliset laatu- ja ympäristöjohtamisjärjestelmien standardit.

Sertifiointi kattaa yksikkömme Liedossa ja Kajaanissa, joissa erikoistumme pyörösahanterien, vannesahanterien ja muiden lastuavien työkalujen huoltoon ja myyntiin. Tämä saavutus on todiste pyrkimyksestämme jatkuvasti parantaa palvelujamme ja ympäristösuorituskykyämme.

Kaikkien yksikköjemme nyt ollessa sertifioitu sekä ISO 9001 että ISO 14001 mukaisesti, se on tärkeä osa strategiaamme kestävän kehityksen ja asiakastyytyväisyyden alueella. Tämä antaa asiakkaillemme lisää luottamusta kykyymme toimittaa korkealaatuisia tuotteita ja palveluita samalla kun minimoimme ympäristövaikutuksemme.

Haluamme käyttää tämän tilaisuuden kiittää kaikkia työntekijöitämme heidän kovasta työstään, mikä on tehnyt tämän saavutuksen mahdolliseksi. Kiitos myös asiakkaillemme ja kumppaneillemme jatkuvasta tuestanne ja luottamuksestanne LSAB:hen.

Lisätietoja laatu- ja ympäristötyöstämme löydät: https://lsab.fi/kestava-kehitys/