Vannesahanterät metallille tarpeesi mukaan

Valikoimastamme löytyy vannesahanterät metallille esimerkiksi putkien, profiilien sekä umpimateriaalien sahaukseen. Terät mahdollistavat myös nippusahaamisen eli useiden kappaleiden samanaikaisen sahauksen. Lisäksi kappaleita, joiden halkaisija on suuri, voidaan sahata suhteellisen pienillä sahoilla. Näin työ tehostuu ja saavutetaan erittäin hyvä kustannustehokkuus.

Vannesahanterän tyyppi, malli ja hammastus valitaan sahattavan materiaalin ja kappaleen koon mukaan. Vannesahanterä soveltuu käytettäväksi sekä teräs- että ei-rautametallien sahauksessa. Terä mitoitetaan sahavalmistajan konetyypin mukaan, leikataan rullalta sopivan pituiseksi ja hitsataan yhteen vanteeksi. Terät ovat kertakäyttöisiä.

Paksuus ja leveys

Vannesahanterän leveydet ja paksuudet ovat standardisoituja. Leveydet vaihtelevat portaittain 6,4-80 mm välillä. Terän paksuuteen, joka vaihtelee 0,5-1,6 mm välillä, vaikuttaa sahanterän leveys. Hammasjako kertoo, montako hammasta terässä on tuumaa kohti. Hammastus on joko suora tai vaihteleva. Suorassa hammastuksessa hampaita on vakiomäärä tuumaa kohden, esimerkiksi kuusi hammasta tuumalla. Tällöin sahanterässä on merkintä Z6. Vaihtelevassa hammasjaossa hampaiden lukumäärä ei ole vakio, vaan vaihtelee tietyn välin mukaan hammastuksesta riippuen. Esimerkiksi 3/4 hammastuksessa on vaihtelevasti 3-4 hammasta tuumalla. Tämä merkitään Z 3/4. Meiltä saat vannesahanterät metallille, edustamme Lenox vannesahanteriä.

Lenox

Meiltä saat:

BI-Metallivanteet

Kovametalliterä

Vannesahanterät metallille – Ota meihin yhteyttä!

Me autamme sinua valitsemaan oikeat vannesahanterät metallille. Tarvitsemme tiedon sahattavasta materiaalista, sen paksuudesta ja muodosta (umpinainen vai avonainen) sekä siitä, sahataanko materiaalia yksittäin vai nipussa. Tarvittaessa pääsemme myös paikan päälle katsomaan, mikä terä sopii parhaiten tarkoitukseen.

Sopimusasiakkaillemme tarjoamme lisäpalveluna metallin sahaamiseen liittyvää prosessin läpikäyntiä ja tehostusta. Meille on tärkeää, että asiakas saa oikeat tuotteet ja pystyy hyödyntämään niitä parhaalla mahdollisella tavalla osana prosessiaan. Teemme sopimusasiakkaidemme luona myös kontrollikäyntejä, jotta varmistamme, että terät ja prosessit toimivat tehokkaasti ja toivotulla tavalla.

Ota meihin yhteyttä!

Top